Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iar nu-mi fac site :)) In schimb o sa-mi iau o camera foto si m-am gandeit la asta la un nikon coolpix l26b cu husa si card sd de 4gb si baterii reincarcabile cu incarcator. Ce parere aveti? Din specificatii pare ceva mai buna ca Samsung st65

Posted

As merge pe Nikon cand vine vorba de aparate, Samsung nu scoate cele mai grozave poze.

Daca tot veni vorba, am o intrebare. Am inteles ca un aparat compact cu un numar mai scazut de mega pixeli (10, sa zicem), scoate poze mai clare decat unul cu un numar mai ridicat (16). Is that true?

fWy1P.gif

Posted

Nu stiu sigur... acuma depinde si de aparat. Uite aici un tutorial coplet din care am inteles ca marimea senzorului si ISO idicat ca o calitate a pozelor. Te sfatuiesc sa-l vezi, pe mine m-a mai laurit. Dar daca te uiti la el sa nu sari peste el si sa te uiti la el chiar daca are epste 1/2 ora. Parerea mea e ca merita sa-l vezi.

Cat despre camera Nikon vs Samsung din ce-am vazut au cam aceleasi specificatii cu mici modificari dar spre exemplu la nikon daca se termina bateriile in varful muntelui le poti schimba cu orice baterii AA dar Samsungul ala daca patessti asta si nu ai o priza ciaules facut poze.

Posted

Lus, conteaza si senzoru si toate alea. MP inseamna doar cati pixeli are poza. Dar calitatea culorii, contrastu, focalizarea, balblabla, toate celelalte nu depind de cati megapixeli are. (cel putin asa stiam eu)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.