Jump to content

Cum Sa-Ti Recapeti Setarile In Utorrent Dupa Reinstalarea Windows-Ului

Recommended Posts

Posted

E timpul sa-mi curat PC-ul, dar m-am gandit sa-mi salvez setarile pentru uTorrent (pe langa altele), avand in vedere ca sunt destul de multe fisiere, iar pentru a da un recheck la fiecare in parte, e foarte plictisitor.

So, daca vreti sa faceti acelasi lucru dar nu stiti cum, sunt doua posibilitati (de care am cunostinta):

* Facand un backup manual:

Intram in C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming (sau mai simplu, deschidem Run si scriem %appdata%), si facem un backup la uTorrent, altundeva decat pe partitia unde, desigur, ai instalat OS-ul.

Dupa reinstalarea Windows-ului, instalam de asemeanea si uTorrent, urmand sa-l deschidem si sa-l inchidem. Intram iar in AppData si inlocuim noul folder uTorrent, cu backup-ul facut.

* Folosind un programel, gratis.

Este vorba de uTBackup, pe care il descarcati de aici: :link:. Dupa instalare, verificati ca uTorrent sa fie inchis.

Dupa ce deschidem programelul, faceti click pe Backup uTorrent Files.

cni2x.jpg

Salvati fisierul undeva pe hard (din nou, altundeva decat pe partitia destinata OS-ului).

2hg445l.jpg

Dupa reinstalare, folositi din nou programul, doar ca de aceasta data veti alege Restore 'em.

qpqjhz.jpg

Imagini de pe http://torrentinvite.com/

• Upvote 1

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.