Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prezentarea video proaspatului terminal de la Samsung, Galaxy S3, pe care m-am decis sa o postez si eu mai jos, mi s-a parut a fi una buna intrucat nu tine neaparat sa prezinte telefonul ca avand doar functii perfecte, ci recunoaste si relativa inutilitate a unora:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

are 1GB RAM dar la ce bun pt un telefon? eu acum dupa ce mi s-a stricat telefonul ala folosesc un telefon de acum 8 ani fara net fara camera fara muzica cu chestii preinstalate si traiesc cu el...

Posted

Notiunea de telefon mobil nu se mai vrea a fi de ceva vreme doar un aparat cu care sa poti suna si pe care sa fi sunat. Asadar, in functie de ce iti doresti sa faca un telefon, ai nevoie si de memorie RAM, procesoare din ce in ce mai performante, etc.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Abilitatea de a suna, de a fi sunat, si de a da mesaje, a devenit secundara in telefoanele noi. Ele practic sunt mici calculatoare. Deci, memoria e importanta.

Daca vrei un telefon si atat, iti iei un nokia vechi care are o baterie ce tine 42 de zile(asa zic ei), nu unu ce tine 2 zile.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.