Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astazi am sa va spun cum poti bloca un site fara sa folosesti tot felu de programe de la acre risti sa iei virusi de diverse tipuri.

1. Mergem in C:\Windows\System32\drivers\etc;

2. Deschidem cu notepad (eu am folosit notepad++, imi place mai mult dar e bun oricare) fisierul numit hosts;

3. Va va aparea asta

UcVX3.jpg

4. Dupa cum bine vedeti eu am linia cu facebook in plus, tocmai am adaugat-o.

5. Pentru a o adauga trebuie sa tastati 127.0.0.1apasati tasta tab facebook.com apasati tasta space www.facebook.com

!!! Atentie trebuie neaparat atstat Tab si space unde am mentionat !!!

!!! In Google Chrome o sa ia putin sa actualizeze dar cu refreshuri se rezolva.!!!

Nu uitati ca trebuei sa fiti logati cu drepturi de administrator.

Posted

Pentru cei cu sisteme de 64 de biti nu am stiut calea fiindca n-am avut niciodata... cat despre editor nu prea conteaza... la fel de usor se poate folosi si notepadul din windows si notepad++ si cel propus de tine. Ma gandeam ca n-are rost sa iti instalalezi alt program pt a modifica ceva ce mege usor cu notepad.

Oare fisierul asta hosts pot sa-l parolez cumva? sa nu-l mai pot edita

Posted

Poti limita accesul cu ajutorul permisiunilor, dar daca restul lumii care are acces la calculator intra de pe acelasi cont ca si tine sau are drepturi de administrator, atunci pa pa.

Posted

Parca existau programe care iti permiteau sa pui parola la ce folder vrei...

Oricum ca idee, daca nu sti sa te uiti acolo...nu o sa te uiti. Si nu cred ca e primul loc unde te uiti.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Daca parolezi folderul sau fisierul, e cam dificil sa instruiesti sistemul de operare sa foloseasca parola respectiva pentru accesare. Ca sa nu mai zic ca te complici aiurea.

Pana la urma tot la permisiunile mele ajungi. Este un sistem deja implementat in Windows si care functioneaza foarte bine.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.