Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cautand eu pe eMAG vad in josul listei "Produse resigilate" Hai sa vedem ce o fii... Gasesc acolo I5-uri pe Ivy, Radeon HD 7670M, etc la numai 2500 de lei :O Intrebarea este: Se merita? Aici spune "Produs in stare perfecta, ambalaj original deschis Produsul beneficiaza de garantie 12 luni " Garantia de 12 luni...Aici pute...Se merita 12 luni sau nu ?

Produsul este urmatorul : http://www.emag.ro/laptop-hp-pavilion-g6-2011sq-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i5-3210m-2-50ghz-ivy-bridge-6gb-1tb-amd-radeon-hd-7670m-2gb-freedos-black-rsgemag0112062x-b4w98ea/pd/E2TCKBBBM/?ref=_rsg

PS:Scuze ca va tot intreb de laptop...Dar..mi-a intrat in cap si acuma nu mai iese creier prost !! x((

• Moderators
Posted

Esti prea sigur uneori ... :-

HP Pavilion (nu eu) mai are probleme cu racirea, de unde ar putea veni alte probleme. Nu ca celelalte componente ar avea o calitate mare, dar totusi ...

Posted

Nu recomand HP Pavilion ...

Ce spun eu ce spui tu...Eu ma refer la faptul daca per total se merita un resigilat ca asta. Dar pe mine ma "intristeaza" faptul ca are doar 12 luni garantie daca se strica dupa 13 :| sa zicem?

Si ma gandesc ca asta nu e o memorie RAM sa aiba reducere de 40% are doar 10% deci nu cred ca va prezenta niste probleme foarte mari. "Produs in stare perfecta, ambalaj original deschis. Produsul beneficiaza de garantie 12 luni"

Ati mai cumparat resigilate?

Si daca totusi laptopul face fitze am 30 de zile sa il inapoiez.

• Moderators
Posted

Pai da, ai zis ca te intereseaza acel laptop, eu am zis ca nu merita HP Pavilion ... si 12 luni garantie la HP e ceva foarte normal.

Posted

Pe tema produselor resigilate de la eMag, pentru a creste semnificativ sansele sa achizitionati un produs resigilat bun:

• cititi cu atentie descrierea!
  • cautati produsele cu zgarieturi usoare doar daca nu gasiti nimic doar cu ambalajul original deschis;
  • evitati acele produse care au zgarieturi adanci;
  • cititi despre termenul de garantie, unele produse il au identic cu un produs nou, altele nu;
  • evitati produsele cu ecran care au pixeli morti;
  • dupa ziua de 23 a lunii preturile scad!

Puteti citi si: http://www.arenait.net/2012/11/19/emag-resigilatele-sunt-produse-bune.html

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Scad? La toate produsele resigilate? Ai idee cu cat? :D (http://www.emag.ro/telefon-mobil-htc-one-x-black-rsgemag0107157x-htc00178/pd/EG39KBBBM/?ref=ocz#ocazii here i come!)

Da. Nu cred ca exista un tipar, dar in general 2-3,5%.

P.S: De Black Friday produsele vor avea reduceri, asta inseamna automat ca si resigilatele lor vor fi reduse.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.