Jump to content

Descarcare Modele Subiecte Bac 2013

Go to solution Solved by Courage,

Recommended Posts

Posted

Au inceput sa apara unii profi cu modele de bac 2013. De unde le iau ca nu resuesc sa gasesc decat la mate si as avea nevoie pt fizica.

Daca intereseaza pe cineva la mate le poate lua de aici :link:

• Moderators
Posted

Dacă vrei, am eu 100 de modele din 2009 ... (la fizică), optică. Cred că găsesc şi electricitate ...

L.E. Da, am şi la electricitate

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

val minima nu e gen...

i= u/r unde u=40v si r = 1 (aia interna) + 4 (alea 2 in paralel) + 6 (rezistenta maxima a firului).

deci i = 40 / 11

(sau minima se refera valoarea intensitatii ce trece prin R2? eu am facut care trece prin sursa..)

revin si cu Cul imediat :D

suma caderilor de tensiune pe circuit tre sa fie 0, nu? deci pe rezistenta echivalenta de 5 ohmi (aia interna + aia paralele) vom avea 25v. (40 - 15) => i= 5A. => Rnecunoscut = 3 ohmi.

Foarte probabil sa fi gresit, am avut probleme mari la capitolu asta, si am cam uitat de la ultimu examen.. :D

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

d-ul asa se pare ca este.. c-ul acuma ma uit pe el. Apropo fara suparare nu vreau sa fiu critic, dar sa stii ca nu poti nota la examen tensiunea oricum (E, U sau e) pt ca E=U+u 

Posted

ete na... cum sa nu sti  E- tensine electromotoare U- caderea de tensiune la borne/pe o portiune si u tensiunea interna a sursei

Posted

noi le notam pe toata cu U :D pentru ca la urma urmei sunt acelasi lucru...

daor ca aia interna deobicei o scoatem afara si consideram sursa ideala, si aia dlectromotoare (alimentarea) e o tensiune ca oricare alta again (fata de masa)

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.