Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna

Sunt nou in topicul asta si vreau sa va cer ajutorul.De la o vreme calculatorul meu a patit cv de ex. cand vreau sa intru in vreu joc merge 5 minute dupa care se restarteaza sau se blocheaza(ingheata).

Care ar putea fi problema ? Ce i-as putea face?

P.S. Calculatorul are o performanta buna iar jocurile indeplinesc toate cerintele,insa se intampla asa la orice joc as juca.

Am dus unitatea si la un service si a zis ca nu are nimic.

Oare e de vina monitorul ? Oare placa video? Oare Procesorul ?

Nu stiu

Daca puteti sa ma ajutati Va multumesc

Posted

Pai ar putea fi orice... ce sursa ai? Cu driverul placii video cum stai? Fa-i un update.

Fa si un test memoriei (http://www.memtest.org/).

Se intampla doar in jocuri sau in orice fullscreen? (filme, videouri)

Pt placa video am insalat amd control center ( un driver de pe net pt ca daca instalez driverul placii video care l-am primit odata cu pc-ul nu-mi merge youtub-ul) si nu i-am facut niciodata update.

Sursa nu stiu!

Si da se intampla doar in jocuri si nu neaparat fullscreen,cat despre filme imi merg bine!

Monitorul nu are nimic. Incearca sa rulezi un joc mediocru, ceva pe 8 biti :)) Dacă nu merge, e de la placa video.

Am incercat metin2/minecraft/un miniclip 3D si la fel!

ca idee, zine te rog componentele, ce windows ai, etc etc.

Ai instalat driverele bune?

Am win xp sp3 acum (dar asa mi sa intamplat pe toate win)

2 GB RAM

Procesor dual core 5600+ de 2.81 GHz

Placa video Ati radeon Hd 2600 XT de 256 MB

Driverile leam instalat de pe cd-urile primite la cumpararea Pc-ului cu exceptia driverului de la placa video ca daca il instalez numi merge youtube dar am instalat in locul sau amd catalyst

Posted

Instalează un driver de aici . Vezi că trebuie să selectezi sistemul de operare.

Am incercat dar nu are nici un efect!

Un prieten mia zis sa scot placa video si sa folosesc o perioada placa integrata si daca mi se intampla la fel insemna ca nu-i de la placa video iar daca problema inceteaza ,e de vina placa video!

Merita incercat?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.