Jump to content

Recommended Posts

Posted

Inghesuiala mare in a doua zi a Games Covention 2007 in Leipzig. Cateva zeci de mii de vizitatori au luat cu asalt cladirea targului din Leipzig, atrasi de sourile sustinute de figuri cunoscute precum Tony Hawk, de standurile care mai de care mai luminoase si mai zgomotoase, dar si de sutele de concursuri cu premii. Tabloul a fost completat de ci peste 1500 de jurnalisti, din toate colturile lumii, care s-au prezentat la Games Convention 2007. Centrul de presa a fost astazi extra plin de jurnalisti care mai de care mai dotat cu tehnologii de ultima ora, care mai de care mai grabit sa prinda cat mai multe prezentari si demonstratii de jocuri dar si cate putin din atmosfera incendiara a Games Convention 2007.

Games_Convention_2007_ziua_2_atm_12_resize_1_.jpg

In ceea ce priveste prezentarile si demonstratiile de jocuri ziua a fost extrem de prolifica, a inceput la ora 10 dimineata si s-a incheiat la ora 21. Bilantul zilei? Prezenta la prezentarile jocurilor: Kane & Linch, TimeShift, Prototype, Warhound, Dead Island, NecroVisioN, XIII Century, Cryostasis, King's Bonty, Robert Ludlum's The Bourne Consppiracy si Dark Messiah pentru Xbox 360.

Games_Convention_2007_ziua_2_atm_13_resize_1_.jpg

Surpriza a venit dupa incheierea expozitiei, in standul Vivendi. Staff-ul Blizzard era destul de relaxat, membrii echipei se delectau dupa program cu cateva beri si cafele, moment in care m-am gandit sa-mi incerc norocul si sa cer un interviu despre StarCraft 2 managerului pentru relatii publice Blizzard, Bob Colayco. Evident am fost invitata sa ma programez pentru a doua zi, iar scuzele au inceput sa curga: "am inchis calculatoarele, s-a incheiat programul,bla, bla..." Se spune ca lupul isi schimba parul, dar naravul ba, a se citi - PR-ul schimba microfonul pe o bere, dar tot ar mai da un interviu...asa nu mi-a luat prea mult sa observ ca exista oarecare disponibilitate pentru o prezentare StarCraft 2 in fata camerei de luat vederi despre noul proiect al Blizzard.

Iata si cateva imagini de la Games Convention 2007, ziua a doua:

Games_Convention_2007_ziua_2_atm_10_resize_2_.jpg

Games_Convention_2007_ziua_2_atm_09_resize.JPG

Games_Convention_2007_ziua_2_atm_07_resize_1_.jpg

Sursa:HIT.ro

Games_Convention_2007_ziua_2_atm_04_resize_1_.jpg

Games_Convention_2007_ziua_2_atm_06_resize_1_.jpg

Games_Convention_2007_ziua_2_atm_08_resize_1_.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.