+GodsOtherHand Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Mai stiti certurile alea vechi intre Apple si Samsung, cand se acuzau unu pe altu' de copiat? Daca mai stiti, Apple a castigat in mare parte, asa ca Samsung are de platit bani grei.. dar totusi se pare ca nu va fi o problema prea mare. La urma urmei, Samsung produce procesoarele folosite in telefoanele si tabletele Apple. Deci, acestea se scumpesc, iar Apple din pacate nu are unde sa fuga. hehe, good work Apple! http://rootzwiki.com/news/_/articles/general/samsung-sticks-it-to-apple-with-20-percent-price-hike-in-iphone-and-ipad-processors-r1207 1 love is a verb Love is a doing word
+Lus Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Rofl, dumbfucks. Prin urmare si produsele vor intalni scumpiri, right? i mean, tre' si Apple sa-si faca banii inapoi.
Artanis Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Cei de la Samsung sunt cei mai buni in opinia mea, pe galaxy-urile lor pot face mai multe decat pe o panarama de iphone, poti rula chiar si windows de PC pe ele. Sau junghiurile alea vechi de telefoane gen samsung GT-E1200 (care il am eu acu' pe langa galaxy S) nu l-am mai incarcat de o saptamana si inca mai am 4 liniute la baterie, si am vorbit ceva timp la el
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now