Jump to content

Intrebari, Precizari, Nelamuriri Referat Concurs National

Recommended Posts

Posted

Bună, am de realizat un referat la chimie pentru un concurs național și am nevoie de câteva sfaturi cu privire la așezare, fonturi, tipuri de scris, aranjarea textului, etc. Am căutat pe net, dar nimic interesant. De ce  trebuie să țin cont?

Posted

Pai in format word de regula, cel putin la atestate stiu ca ne-au zis ca font times new roman de 12 si spatierea la 1.5 si aranjare justify. Daca e sa ma intrebi pe mine e o tampenie, arata putin cam aiurea dar asa ne-au zis noua. Daca ai un powerpoint fa si tu textul de vreo 13-14, multe poze putin scris scurt si la obiect sa fie, cat mai multe aplicatii in practica cu poze. O prezentare powerpoint nu trebuie sa fie lunga, ci scurta si la obiect si cum ziceam sa nu aibe mult scris. Mult scris si fara poze pictiseste publicul si nu cred ca vrei sa adormi pe cineva. Si nu o fa exagerat de lunga. Imi amintesc ca am fost la o seisiune de comunicari la tehnice si o tipa venise cu vreo 30-40 de slideuri cu text mic si putine poze si s-a apucat sa citeasca! Iti dai seama ce plictiseala pe public si juriu. Si cand au intrebat-o pe aia la ce se folosesc robotii ca aia era tema ei era pe langa. Deci sa stii ce ai scris in prezentare si de lucru pe care l-ai abordat chiar daca n-ai scris ca te poate intreba comisia.

Posted

Dăcă tu nu ai vrea atât de mult să faci +1, ți-aș spune că nu scrie.

Tu incearca sa il faci cat mai original si cu gust, nu te lua dupa tipare. tre sa ai si tu un strop de creativitate in tine.

Da, știu asta, dar ceva reguli care trebuie respectate?

• Moderators
Posted

Dăcă tu nu ai vrea atât de mult să faci +1, ți-aș spune că nu scrie.

Mai oriunde am fost scria exact cum trebuia să arate pagina.

P.S. În general: că tu nu ştii să cauţi, nu înseamnă că ea nu există, da' mărog...

Posted

ti sa spus..limbaj cat de cat formal(daca te simti in stare, poti insera o glumitza ceva), sa aibe poze sugestive, text scurt si la obiect pe care tu il dezvolti in prezentarea orala.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mai oriunde am fost scria exact cum trebuia să arate pagina.

P.S. În general: că tu nu ştii să cauţi, nu înseamnă că ea nu există, da' mărog...

Regulamentul oficial, de anul acesta nu a venit încă și la mine

ti sa spus..limbaj cat de cat formal(daca te simti in stare, poti insera o glumitza ceva), sa aibe poze sugestive, text scurt si la obiect pe care tu il dezvolti in prezentarea orala.

Aș vrea să știu ceva reguli de paginație, fonturi, etc.

• Moderators
Posted

Ţi-a zis tovarăşul alex tot ce trebuie ... wink.png

Pai in format word de regula, cel putin la atestate stiu ca ne-au zis ca font times new roman de 12 si spatierea la 1.5 si aranjare justify. Daca e sa ma intrebi pe mine e o tampenie, arata putin cam aiurea dar asa ne-au zis noua. Daca ai un powerpoint fa si tu textul de vreo 13-14, multe poze putin scris scurt si la obiect sa fie, cat mai multe aplicatii in practica cu poze. O prezentare powerpoint nu trebuie sa fie lunga, ci scurta si la obiect si cum ziceam sa nu aibe mult scris. Mult scris si fara poze pictiseste publicul si nu cred ca vrei sa adormi pe cineva. Si nu o fa exagerat de lunga. Imi amintesc ca am fost la o seisiune de comunicari la tehnice si o tipa venise cu vreo 30-40 de slideuri cu text mic si putine poze si s-a apucat sa citeasca! Iti dai seama ce plictiseala pe public si juriu. Si cand au intrebat-o pe aia la ce se folosesc robotii ca aia era tema ei era pe langa. Deci sa stii ce ai scris in prezentare si de lucru pe care l-ai abordat chiar daca n-ai scris ca te poate intreba comisia.

Posted

Pai in format word de regula, cel putin la atestate si parca si la sesiuni de comunicari, stiu ca ne-au zis ca font times new roman de 12 si spatierea la 1.5 si aranjare justify

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.