Alex. Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Salut astazi stateam pe forum si deodata erroarea cu baza de date http://i.imgur.com/yvPQlRf.png P.S nu este de la host,am vorbit cu tipu' si nu e de la ei ce ar putea fii , ajutati-ma va rog >MULtumesc.
Alex. Posted February 3, 2013 Author Report Posted February 3, 2013 nu am cont la ei pe forum deci nu pot altfel nu se poate ?
Solution +Graham777 Posted February 3, 2013 Solution Report Posted February 3, 2013 Atunci vorbește cu cel care a făcut contractul de hosting. 2 1
Alex. Posted February 3, 2013 Author Report Posted February 3, 2013 Hmmmm , am descoperit ceva suspicios .Ce anume ? pai cautam prin istoricul browserului si am gasit un link care ma duce spre sectiunea de SA:MP , si merge,merge sa intru pe forum,sa vizualizez membrii , dar cand apas sa ma duca pe prima pagina imi da erroarea asta,si nici ACP nu imi merge ,doar MCP .. ce ar putea fii? P.S cand dau "repair" la baza de date imi arata in lista aia errorile astea afecteaza cu cv ? error : 28 when fixing table Error : Can't create/write to file '/tmp/STj7SQx7' (Errcode: 28) status : OK 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now