Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci, am nevoie sa fac un mic programel care arata grafic cum se construieste un graf, si apoi cum se parcurge. 

crearea / parcurgerea o fac lejer in C, insa am nevoie si de o interfata grafica. 

Deci citesc (tastatura, fisier, nu conteaza de unde) niste valori, apoi vreau sa apara niste cercuri colorate care sa contina valorile alea..apoi sa se plimbe pe ecran, sa se traseze linii intre ele, etc etc.

Habar nu am cum as putea sa fac asa ceva, miar putea recomanda cineva un limbaj, eventual niste linkuri ceva?

Ar fi fain daca sar putea integra cu un program in C (sa folosesc C pentru crearea/parcurgerea grafului, si altceva (gen html5) sa deseneze ce ii zice Cul.. insa numi dau seama cum sa fac asta.

Orice sfat e bine venit. Multumesc!

love is a verb
Love is a doing word

Posted

ai putea face o mica parte din grafica si in C(folosind libraria graphics.h, metode ca line(...) si cercle(...)) insa la partea de "miscare pe ecran" nush daca graphics te poate ajuta. ai putea folosi OpenGL ptr C/C++.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.