Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut la toata lumea,

Am o nalamurire vis-a-vis de un laptop care l-am achizitionat si care are urmatoarele caracteristici tehnice:

Laptop ACER Aspire E1-571G-33114G50Mnks, Intel Core i3-3110M 2.4GHz, 15.6", 4GB, 500GB, nVIDIA GeForce GT 620M, Boot-up Linux

Tip procesor: Intel Core i3
Model Procesor: 3110M
Frcventa procesor (GHz): 2.4
Tip ecran: LED
Diagonala ecran (inch): 15.6
Memorie RAM standard (GB): 4
Tip HDD: SATA
Capacitate HDD (GB): 500
Unitate optica: DVD super Multi DL
Procesor grafic: NVIDIA® GeForce® GT 620M 1G-DDR3 (128*16*4)
Sistem de operare: Boot-up Linux

Acum am mai multe intrebari pe care nu le inteleg :

1. Atata timp cat spune ca am placa video dedicata de 1G, de ce scrie in paranteza ''128*16*4'' ,plus ca si in bios scrie la placa video 128;

2. Dupa instalarea windows 7 64bit, nu ma lasa sa instalez driverul Nvidia pana nu instalam driverul placi integrate Intel si am ramas surprins sa vad ca laptopul functioneaza cu 2 placi video ( integrata care este intel 4000 parca si Nvidia GT 620M), intrebarea mea este se poate sa funct. ambele placi video? si daca da cat de mult ma ajuta acest lucru;

3. Sper sa nu mi-o luati in nume de rau dar chiar nu ma pricep si de aceea va intreb : cam ce fel de jocuri suporta aceasta placa video?

4. In win. 7 32bit imi arata la memorie 2,33gb acum ca am instalat win. 7 64bit imi arata 3,88gb ( presupun ca este de la placa video integrata nu?

Va multumesc.

Posted

Deci cand laptopul sta in stand-by, gen nu faci nimic important cu el , te uiti pe site-uri , te uiti la videoclip de pe youtube, asculti muzica , te uiti la un film , laptopul va folosi automat placa video integrada , pentru ca nu este nevoie de cea nvidia. Cand intri intr-un joc , sau programe de rendering , chestii de gen, va intra automat in ecuatie placa  nvidia care va suporta sarcina jocurilor sau a programelor respective :D

Posted

pt punctul 2, daca ce a zis hell_spawn nu tea lamurit, citeste despre nvidia optimus.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_Optimus

cat despre placa video, nu vei avea probleme prea mari.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-620M.72198.0.html

oricum pe acel procesor nu ai voie sa instalezi win7 pe 32 de biti (in sensu ca nu vei avea nimic de castigat, doar de pierdut).

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.