Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut :) Am nevoie de cat mai multe exemple de invadare a privatului care sa fie celelbre si sa fi avut un impact in USA si UK. Imi  trebuie pt atestatul la engleza, Momentan m-am gandit la ACTA si la paparazii aia care o pozau pe ducesa de Cambridge. Ce mi-ati mai recomanda? Ma gandesc si la acuzatiile aduse facebook si google de invadare a privatului! Trebuie sa fac un eseu de vreo 12 pagini deci am nevoie de cat mai multe.

Posted

Aolo, alt subiect nu ai gasit? :)) Alege si tu ceva din istorie, muzica, cinematografie, pictura, arhitectura, sunt atatea, sa ai ce scrie. Intra si Australia, btw.

Ai putea dezvolta la paparazzi si sa mergi pe mai multe ramuri, nu doar pe ducesa. Poti eventual sa mergi mai departe si sa vorbesti de Facebook si alte cai de socializare care iti incalca intimitatea, mai mult sau mai putin, direct sau indirect. Nu stiu, mi se pare un subiect cam grelut pentru o lucrare de atestat.

fWy1P.gif

Posted

daca era de povestit mergeam pe arta dar trebuie un eseu argumentativ... adica sa aduc argumentre pro si contra a ceva si sa aduc argumente pro melodia cutare cam greu pt ca gusturile nu se discuta...

Posted

Ti-a impus? E atestat, esti liber sa alegi, si atata timp cat vorbesti despre spatiul anglo-saxon, nu vad care e problema.

fWy1P.gif

Posted

nu, tema am ales-o eu dar e impus sa aibe structura unui eseu argumentativ cu argumente pro si contra si ne-a spus subliniat cu nu povestiti, argumentati

Posted

ai putea citi despre studentu ala din anglia ce a fost dat afara din facultate pentru ca avea pe situ lui un link catre un torrent sau ceva d genu. Nu mai gasesc stirea pe net, poate are cineva d aici un link.. ar putea fi un bun start pt eseul tau argumentativ :D

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.