Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am lasat calculatorul deschis vreo 20 minute, cand am revenit facea figuri monitorul (era de la cablu), am dat un restart si bam, USB device over current status detected. Stiu ce inseamna, am verificat toate porturile, pinii sunt in regula, dar mouseul pare a fi de vina, ori unde il bag (front sau back) primesc eroarea.

Vreo posibiltate sa-l rezolv? Ca nu am chef sa-mi cumpar alt mouse.

fWy1P.gif

Posted

Da, inainte de bios cand verifica setarile and shiet. Tocmai am scos tot ce era pe USB, am scos si frontpanelul, doar cu mouseul face probleme. M-am jucat putin cu el si in bot, unde se uneste mouseul cu cablul, daca il rasucesc face contact. Nu am surubelnita la indemana, e cam tarziu sa controboi, dar daca imi amintesc bine, cablul usb e conectat la mouse prin niste pini, nu e lipit, asa-i? Oare nu se gaseste cablu separat? Sau daca cumpar un alt mouse la 5lei, tot pe usb, ar avea efect? Sau ar exista probleme de compatibilitate?

Eu am un a4tech x7 710BK, cam vechi dar m-am obisnuit cu el, daca as cumpara http://www.emag.ro/mouse-optic-a4tech-op620d-bk-ps2-negru-op-620d-ps-black/pd/E30XMBBBM/ sa-i iau cablul, ar merge oare? Sau difera culorile la cabluri, pini marog.

fWy1P.gif

Posted

mah eu cand miam desfacut mousu ca se blocase rotitza stiu ca erau pur si simplu cabluri de diverse culori ce se lipeau de o placutza. Ar trebui sa mearga sa pui alt cablu, mai ales daca zici ca acolo e buba. Bafta! Numa sa nuti arzi ce prin placa de baza ( nu cred ca are cum...)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Meh, e lipit, nu-i pe pini. Nu ca ar fi greu sa lipesc si eu firele, dar e pocnit cablul pe o portiune, l-am izolat si pare ca merge.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.