Jump to content

Recommended Posts

Posted

titlul n-are nici o legatura cu subiectul videoului dar e foarte corect ceea ce zice. L-as fi numit altfel, poate incotro ne indreptam/ de ce nu evolum, dar nicidecum masonii si iluminatii.

Posted

Cei care ii urmaresc filmuletele au vrut sa faca un filmulet despre masoni si illuminati.Decat sa zica toate istoria lor cum au aparut acesti masoni,ce interese aveau,el a explicat mai clar ca sa inteleaga mai multi despre ce e vorba :D.Dar din ce am vazut prin comentarii pe youtube nu toata lumea a inteles :))

Posted

Dar nu asa se ajunge mason... mason e o alta chestie. El a prezentat etapele evolutiei unui om. Cei mai multi raman la un nivvel de consumator doar si cei mai putini aleg sa evolueze si sa nu se limiteze la aceasta lume de consum. Bine aici se poate face o dezbatere foarte larga si tine de fiecare si dorinta de dezvoltare personala a fiecaruia, un domeniu care pot zice ca a devenit un hobby al meu.

Posted

Urasc oamenii care vorbesc din auzite, care ataca teme ce-s mai putin adecvate varstei, care dau sfaturi dupa ce au citit un articol pe net... . Sentimentele, religia si politica nu sunt subiecte pentru pubertari, PUNCT. Ai 15 ani si dai sfaturi legate de iubire, ura and whatnot... nu ai dreptul!

Nu mi se pare normal sa dezvolti subiecte cu privire la religie si politica dupa ce a citit cateva articole, eventual o carte... . Ah, ai terminat la teologie, ai sapat si ai controbait pana ai ramas fara aer? Abea atunci faci un video si-ti etalezi ideile... .

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

eu as avea alta chestie de reprosat, si anume ca a comentat de boabele alea. Mie imi place sa fiu un bob de grau (sau ce zicea acolo) sa am bani de tigari, niste beri, mancare, casa(a mea, a parintilor,  a sotiei, sau chirie), telefon, eventual si o rata la un Logan. E o viata frumoasa lipsita de problemele altora.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Rofl. Am pus on intrebare pentru un tip de avea TOPCOMM (blabla i eat dicks while pooping bla bla. Talentul tău nu a dezamăgit. Nu ești obligat să vorbești enciclopedic despre fiecare subiect. Plus că, ai și zis la început că asta este părerea ta. bla bla), si anume... ce anume tine de talent. Guess what, mi-a sters commul; how sad you've got to be... .

Iti faci discursul pe foita cu o zi inainte, desigur, cu dictionarul in fata, il inveti ca pe tatal nostru si apoi iti etalezi geniul pe Youtube, spunand ca e parerea ta, iar cand nu ai raspuns, stergi comentarii. Man, sunt satul de ipocriti si infumurati ce cauta atentie.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.