Jump to content

Vanzari Calculatoare, Monitoare, Laptopuri Si Imprimante - Preturi Mici

Recommended Posts

Posted

Suntem o firma de calculatoare cu sediul in Bucuresti, comercializam produse second hand de cea mai buna calitate, de la placi de baza pana la cele mai performante calculatoare si laptopuri. Preturile sunt pe cat se poate de mici.

Pentru fiecare produs achizitionat de pe site-ul nostru aveti o garantie de 1 an, oferim calitate si promptitudine.

Suntem una din firmele care comercializeaza produse sh inca de cand existau monitoarele CRT si putem spune ca am capatat experienta in acest domeniu, acum pretentiile sunt mult mai mari, nu mai vindem CRT-uri insa vindem monitoare LED si calculatoare de la Pentium 4 pana la Intel Core i5.

Daca doriti sa achizitionati unul din produsele noastre, puteti sa veniti si la sediul nostru dar puteti comanda si online, iar daca valoarea produsului depaseste 150 RON transportul este gratuit in toate localitatiile din Romania.

Avem pentru dumneavoastra calculatoare second hand incepand cu un pret extrem de mic, Pentium 4 de la 129 RON.

Pentru afacerea dumneavoastra va recomandam calculatoare ce au un procesor Core 2 Duo si un minim 2 gb ram, cu aceasta configuratie orice aplicatie de birou nu o sa va stea in cale. Daca se mai adauga si o placa video la aceasta configuratie o sa puteti juca jocuri pe cat se poate de noi.

Avem cel mai ieftin CORE 2 DUO din ROMANIA !!!

Model Procesor: Intel Core 2 Duo E6300
Frecventa procesor (MHz): 1800
Placa Video: 128
HDD: 80 GB
Capacitate (MB): 1024
Tip RAM: DDR 2

• 6 months later...
Posted (edited)

Computerele ce le vand cei de la firma pretulok la configuratie sunt la maxim sau nu ? Am unul de ala cu 99 lei si as vrea sa stiu daca i mai pot pune piese ? sau e la maxim placa de baza ?

Edited by mao
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.