Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am avut simularile si l-a ultima desi eram (si sunt) foarte bine pregatit si am avut un moral foarte bun, am clacat. Nu stiu... m-am blocat si am facut praf lucrearea. Nu a fost grea, am facut-o acasa calm in mai putin de 2 ore rezolvata complet corect fara ajutor din carti sau alte persoane . la simulare nu am reusit sa trec peste nu stiu ce blocaj.

Voi la examene cum treceti peste blocaj? Cum procedati sa dati tot din voi si sa va incadrati in timp? Ceva sfaturi? pareri?

Posted

eu nam avut problema asta...cei drept ai mei mau trimis la toate concursurile astea facute de scoala, si eram deja obisnuit cu atmosfera... 

Dar incearca sa ti minte ca si eu sunt oameni si nu e nimic super mega special acolo, e un amarat de test.

Cat cu incadrarea in timp... nu sta prea mult la un subiect. Il citesti, vezi cum merge, te gandesti putin , si daca nu ti clar cum sal abordezi, treci la urmatorul. Banui ca nu conteaza ordinea in care le faci. Si daca la un exercitiu nu sti, dupa ce ai facut alea usoare, stai, gandestete linistit.. mai ia o pauza de un minut, uitate pe geam(sau macar treci la altul). Ajuta sa te relaxezi si ai sanse sa privesti problema din alt punct de vedere.

Important e sa fi tu relaxat si sa dormi. Sa mergi odihnit.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.