Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor!

Va anunt cu drag ca planuiesc impreuna cu verisorul meu si cu inca un prieten sa creeam un joc online pentru calculator.Noi vom folosi Unity 3D, google sketch up si Java. In joc va fi vorba de o lume in care tu esti un om micut(cat o buburuza) si impreuna cu prietenii tai va procurati hrana, adapost, chiar si haine si va luptati cu insecte si animale.Restul lucrurilor impreuna cu botii(oamenii creati in joc) vor fi foarte mari fata de tine si am vrea sa facem ca sa iti poti construii casa oriunde!!

Avem nevoie de mai multi membrii care sa participe la acest joc! 

Deci cine se ofera?!

P.S.:Planuim sa scoatem jocul pe piata in toamna si sa impartim fiecare profitul!!

Posted

Ok!Atunci descarca-ti un program de modelat(ex. Blender) cu care STII sa lucrezi si creeaza o arma apoi pune o poza cu ea sa vad ce sti. :)

• 2 months later...
Posted

Ok!Atunci descarca-ti un program de modelat(ex. Blender) cu care STI sa lucrezi si creeaza o arma apoi pune o poza cu ea sa vad ce sti. :)

Pai,cam asta e problema.Nu am folosit niciodata un astfel de program...La o adica,mai bine creez un playlist pentru jocul tau.

Posted

Pai,cam asta e problema.Nu am folosit niciodata un astfel de program...La o adica,mai bine creez un playlist pentru jocul tau.

Ok! Cand il termini sa mi-l trimiti pe skype gabriel.alexandru96

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.