Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Am un pc slabut ... 

AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4200+ 2.21 ghz, 3 gb rami, placa video este integrata.

La acest pc nu imi merge nici macar san andreas:| de aceia vreau sa imi cumpar o placa video noua.

La mine aici sunt 2 magazine care vand .. am intrebat si mi-a spus ca au la  1 gb  la pretul de 150 ron .

Dc este asa putin ? La ce trebuie sa fiu atent sa mearga jocurile. nu ma intereseaza cele noi care ver 4 gb rami si 1-2 video, dar totusi. Trebuie sa aiba 128 biti ? sau ce ca vad ca au 1 gb totusi.. spuneti-mi la ce sa fiu atent sa mearga cat de cat , nu am intrebat cati biti are .. vreau sa o iau zilele astea spuneti-mi ce sa intreb eventual o sa va dau toate detalile aici. Am nev de raspuns urgent. Si ce parere aveti de pc  mai trebuie imbunatatit cv? procesorul cum este ca nu ma pricep.

Posted

Mai bine ai zice ce placa video este (modelu mai exact). Faptul ca are 1gb nu zice multe.

Si eu am un procesor ca si al tau, si nu are rost sa iei o placa video foarte scumpa. Eu personal am un nVidia gt 240 si nam avut niciodata probleme cu ea. Singure probleme au fost din partea procesorului. (la jocuri ma refer)

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

O sa las maine comentariu ca eu sunt de la tara si magazinul este intr-un oras la cativa km, dar ma duc maine dupa scoala 

PS:Tu ce placa video ai ? daca mi-as lua una de 128 biti de 512 sau 1 gb mi-ar merge si mie jocurile?

Posted

inca o data zic, faptul ca are 1 gb sau 512mb nu e cel mai important lucru. Mult mai important e modelul placii video.

Zi te rog frumos si ce monitor ai. Ma intereseaza rezolutia. De exemplu 1024 x 768  sau   1366x768   sau cat o fi.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

probabil e pe 64 de biti si din cauza asta e asa ieftina (150 lei) acea placa video

eu iti recomand sa iei macar o placa video pe 128 de biti sau daca ai bani chiar pe 256 de biti. 

Eu am Gigabyte nVidia GeForce GT 430 si sunt foarte multumit, O placa video rece 30-40 de grade in uz normal si pana la 65 de grade in jocuri. Mi-a rulat jocuri gen Call of Juarez din 2013 si alte jocuri... GTA IV (decent) si altele. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.