Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am si eu o intrebare in lumea electronicelor :D. Ati auzit cumva daca se pot izola sectoarele bad ale unui HDD? Am un HDD de 2.5 SATA si are cateva bad-uri pe el, am observat asta dupa anumite failuri pe care le dadea. Ideea ii ca acum vreau sa-l transform intr-un HDD extern si sa-l pun intr-un rack. Un fel de stik mai marisor pt kituri si filme. Se pot izola acele sectoare bad si sa-l fac sigur pt stocare date?

Posted

In primul rand din Windows: click dreapta pe o partitie - Properties - Tools - Check now - bifezi Scan for and attempt recovery of bad sectors 

Merci! Si deci, se pot izola si folosii restul de hdd? Si este stabil? deci merita sa fac ce mi-am propus sau nu are sens sa imi mai cumpar rack-ul?

Posted

cel mai probabil badurile alea se vor multiplica... de ex poate discu sa zgariat... si deaia ai badurile alea. Dar cand sa zgariat, bucatele mici din discu ala sau desprins..care au ramas acolo..si care pot cauza alte zgarieturi.

Cat mai tine? pai... In functie de carei buba si cat de grava e si cat de folosit e hardu... intre putin si mult dar nu foarte mult.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.