Jump to content

Recommended Posts

Posted
Salut si multumesc anticipat!

Mi-am facut un computer din piese cu ajutorul unui prieten acum aproximativ doi ani dar simt ca vine momentul in care as cam vrea sa ii fac un upgrade. 

Am cam asa:

O S: Windows 8 Pro 64 bit (6.3 build 9200)
System Manufacturer: MSI
System Model: MS-7673
Processor: Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), `3.1GHz
Memory: 8192MB RAM
DirectX: 11

Nvidia GeForce GTX 560 Ti
Integrated RAMDAC
Aprox total memory: 4050 MB

Acum, nu prea ma pricep la calculatoare, si nu stiu ce inseamna jumatate din lucrurile pe care le-am spus mai sus (le-am luat din dxdiag), asa ca daca e ceva incomplet sau daca mai aveti nevoie de vreo informatie nu evitati sa o cereti (si daca se poate si instructiuni despre cum sa aflu acel lucru, daca nu e in regula, am google). 

Eu folosesc PCul doar pentru gaming si diverse alte activitati care nu necesita  prea multe resurse, asa ca toate upgradeurile sunt pentru asta. O sa imi cumpar piesele in perioada sarbatorilor de anul asta, noiembrie sau decembrie, si ideal ar fi sa pot sa joc orice joc nou aparut pe setari maxime fara sa am vreo problema si sa mearga perfect.

Monitoarele care le folosesc sunt un horizon cu rezolutia nativa de 1680 x 1050 pe care il folosesc cand joc jocuri care necesita un mouse, si un televizor Panasonic cu rezolutia nativa de 1920 x 1080 pe care il folosesc la jocuri pe care le pot juca cu gamepadul. 

Bugetul pe care il am este oricare necesar ca sa imi ating idealul, dar as prefera sa nu cheltuiesc mai mult decat este necesar. 

Intrebarea e, cam ce trebuie sa upgradez, ce e ok, ce trebuie sa schimb, si cu ce. 

Multumesc anticipat din nou si o zi buna in continuare.

Posted

Ha, pai, dupa cum am spus, nu prea ma pricep la calculatoare. Am presupus ca acum ca apar noile console o sa creasca cerintele si configuratia mea o sa inceapa sa nu mai fie suficienta. Placa video sau ceva, nu sunt sigur. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.