Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!

Acum cateva luni tatal meu a achizitionat un cititor de card pt telefon si l-a folosit cred ca de 2 ori...

Acum dupa ce am reinstalat windows-ul USB-ul nu il mai gaseste si nu mai merge.

Cum pot sa-l fac sa mearga?!

Posted

Încearcă cu o distribuţie de Linux, să verifici dacă nu cumva e ars. 

Daca ai putea te rog sa-mi spui cum sa fac?!

ceva driver?

Adica?!

Posted

alte chestii pe usb le vede fara probleme?

Cand ai cumparat adaptoru ala sau ce o fi, a venit cu vreun CD cumva?

cat despre un linux...

http://www.ubuntu.com/download/desktop/try-ubuntu-before-you-install

sau

http://www.youtube.com/watch?v=8WD1FFlWcHc

(daca folosesti stick, sa fie minim de 2gb. cu 1gb nu va merge. ). Sau DVD si e totul ok

Tastatura o vede, mouse-ul si Bluetoth-ul care nu stie ce este si nici la ala nici la Card Reader nu am primit CD ca data trecuta ma intrebau daca le instalez.(numai la Card Reader de fapt)

Acum la Bluetooth scrie ca nu stie ce este, ma poti ajuta macar pe asta sa-l instalez?!

Posted

vezi ca, cardurile in ziua de ani cel putin cele ieftine nu sunt foarte bine facute si trebuie miscate putin... am si eu un card si trebui sa-l pozitionez eu un pic pana sa il vada..

poti incerca acel cititor de carduri si cu alt card si la alt pc

Posted

Pe pagina producatorului cititorului de carduri ar trebui sa gasesti drivere daca nu e recunoscut automat. Ce marca este? 

All in one! Ceva Chinezarie cred.

Posted

vezi ca, cardurile in ziua de ani cel putin cele ieftine nu sunt foarte bine facute si trebuie miscate putin... am si eu un card si trebui sa-l pozitionez eu un pic pana sa il vada..

poti incerca acel cititor de carduri si cu alt card si la alt pc

Da, da culmea ca telefonul il citeste repede! :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.