Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna!

Am o probema cu tastatura laptopului (un Compaq Presario CQ62) ce se pare ca nu se mai poate rezolva de la sine ca in trecut. Spun ca in trecut pt ca acum aprox 2 ani, dupa ce a intrat apa in ea, a inceput sa scrie litere si cifre de la sine putere, cam ca acum.

De cateva zile incoace, insa, in momente pe care nu le pot anticipa, incepe sa scrie "9" de la un capat la altul al oricarui mesaj. Am observat ca se intampla mai des atunci cand apas Backspace, Ctrl sau Shift, dar si fara nici un fel de motiv, in timp ce scriu orice text.

Nu stiu daca e vorba de un scurt cirtuit, insa astept opinii, sper ca voi sa ma puteti ajuta :)

Multumesc anticipat!

Posted

Contacteaza un electrician sa tio testeze cu un aparat de masura  ca sa vada ce e defect si daca se mai gasesc piese sa tio repare cu pistolul de lipit si schimbare piese sau sa tio schimbe varianta cu schimbatul se face intr-un service it daca se mai gasesc tastaturi ca a ta pe stoc  sau compatibile cu laptop-ul tau in magazin.daca am gresit sa ma corecteze cineva.

Posted

Poate sa fie si un scurt, dar ai incercat sa scoti acel buton "9" sa vezi daca este ceva mizerie sub el si apoi sa il bagi la loc ? 

Poate fi mizerie sau pur si simplu sa fi ramas blocat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.