Jump to content

Recommended Posts

Posted

sincer prima inregistrare a fost penala ptr ca si deoare ce niki moderatorul nu putea sa isi faca si sa isi duca la sfarsit emisiunea din cauza la rasul tipului de la mijloc care nu stiu cum si de unde lau gasit dar asa raritate de om frate si panala rau.deci te uiti te cruceesti si razi necontrolat auzindul pe ala cum rade si uitandute la ceilalti cum rad si nu se pot aptine inclusiv moderatorul care era pe jos.

desigur la partea adoua cu celalat film vazando pe tipa aia am crezut ca e imaginea si usnetul lau luat de la o scroafa cand guitza dar ajunsesem sa cred ca defapt chiar si ea se uita la inregistrarea de la primul film vizionat apoi am realizat cu stupoare ca la se aude melodia de la filmul sus amintit si am zis sigur asta nu imita,asta chiar rade la ce rasesem si eu mai devreme 5 minute,dar doamne ce mai ras am crezut ca se va sufoca pana la urma bine ca era inca vie la sfarsitu vizionari.

bv spawn nu stiu cum le ai gasit si le ai legat filmuletele bv inca o data.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.