+GodsOtherHand Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 lasal pe ala instalat si instaleaza driverul de pe situ producatorului www.amd.com love is a verb Love is a doing word
blade5932 Posted July 19, 2013 Author Report Posted July 19, 2013 Baieti Va rog eu ajutati-ma!@# Am instalat peste ala cum mi-ai zis goh si acu imi da eroare cand intru in pc cu drivers not supported this version acu ce dracu ii fac acu mi se blocheaza mai des AJUTOOOOR!@#
blade5932 Posted July 19, 2013 Author Report Posted July 19, 2013 We cu eroarea am rezolvat-o dar tot mi se blocheaza a inceput sa se blocheze si stand pe net si cam des. sper sa nu faca cum mi-a mai facut de a trebuit sa il duc la service acu 3 luni l-am dus alte solutii? cred ca se supraincalzeste.. cred ca sursa e arsa..nu stiu ajutati-ma.. cu ceva..
+GodsOtherHand Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 cum ai rezolvat problema? love is a verb Love is a doing word
+FML Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 We cu eroarea am rezolvat-o dar tot mi se blocheaza a inceput sa se blocheze si stand pe net si cam des. sper sa nu faca cum mi-a mai facut de a trebuit sa il duc la service acu 3 luni l-am dus alte solutii? cred ca se supraincalzeste.. cred ca sursa e arsa..nu stiu ajutati-ma.. cu ceva.. Daca sursa era arsa nu mai functiona PC-ul. S-ar putea sa fie cam 'obosita'. Si mie mi se bloca PC-ul,orice as fi facut,pana cand am schimbat sursa cu una de 550W. Fa un calcul de consum al componentelor.
blade5932 Posted July 20, 2013 Author Report Posted July 20, 2013 Goh problema am rezolvat-o asa.Am intrat in setup-ul driverului si acolo zicea uninstall si install.Eo facusem cum mi-ai zis sa pun una peste alta si deaia imi dadea eroare.Am dat uninstall dupa install si gata.
+FML Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 Bun si asta cum fac ?.. Ca sa faci ce ti-am spus eu mai sus trebuie sa sti tot ce ai tu in PC si sa le treci aici : http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp. Mai apoi dai click pe 'Calculate' si vei obtine o valoare in Watts,ce trebuie sa fie cel putin egala cu puterea sursei tale.
+GodsOtherHand Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 Reinstaleaza windowsu. Daca nici asta nu mere (sau nu sti) dul la un service. Nu prea poti sa faci prea multe pe un forum.. love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now