Jump to content

Recommended Posts

Posted

Baieti Va rog eu ajutati-ma!@# Am instalat peste ala cum mi-ai zis goh si acu imi da eroare cand intru in pc cu drivers not supported this version acu ce dracu ii fac acu mi se blocheaza mai des

AJUTOOOOR!@#

Posted

We

cu eroarea am rezolvat-o

dar tot mi se blocheaza

a inceput sa se blocheze si stand pe net si cam des. sper sa nu faca cum mi-a mai facut de a trebuit sa il duc la service acu 3 luni l-am dus :| alte solutii? cred ca se supraincalzeste.. cred ca sursa e arsa..nu stiu ajutati-ma.. cu ceva..

Posted

We

cu eroarea am rezolvat-o

dar tot mi se blocheaza

a inceput sa se blocheze si stand pe net si cam des. sper sa nu faca cum mi-a mai facut de a trebuit sa il duc la service acu 3 luni l-am dus :| alte solutii? cred ca se supraincalzeste.. cred ca sursa e arsa..nu stiu ajutati-ma.. cu ceva..

Daca sursa era arsa nu mai functiona PC-ul.

S-ar putea sa fie cam 'obosita'.

Si mie mi se bloca PC-ul,orice as fi facut,pana cand am schimbat sursa cu una de 550W.

Fa un calcul de consum al componentelor.

Posted

Goh problema am rezolvat-o  asa.Am intrat in setup-ul driverului si acolo zicea uninstall si install.Eo facusem cum mi-ai zis sa pun una peste alta si deaia imi dadea eroare.Am dat uninstall dupa install si gata.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.