Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna! Am un laptop Asus K53S iar in ultimul timp am o problema cu el si anume:dupa un anumit interval de timp se blocheaza pentru cateva secunde(fie ca sunt in joc, freeload, sau film) inainte de a se bloca se aude un sunet asemanator aceluia cand introduci un stick usb iar dupa 2-3 secunde isi revine si se aude acel sunet ca si cum ai scoate stickul usb.Mentionez ca am 3 porturi usb doua de 2.0 si unul de 3.0 si folosesc un port usb pentru tastatura si altul pentru cooler si mouse deoarece coolerul are in capat un alt port.Am incercat toate combinatiile posibile(avand un port usb liber) dar fara succes.Am reinstalat toate driverele si problema persista stie cineva vreo solutie? Multumesc anticipat. 

Posted

Nu...atunci merge normal si chestia ciudata e ca daca schimb mufele in sloturi sa zicem ca aveam cel de 3.0 si una de 2.0(ocupate) scot 3.0 si bag in 2.0,deci acum voi avea cele de 2.0 (ocupate) merge perfect apoi dupa vreo 3 ore se blocheaza odata si peste 2 zile incepe sa se blocheze cat mai des.De exemplu daca sunt intrun joc sa zic fifa si se blocheaza(se blocheaza insa doar pt cateva secunde) ,cand isi revine, tastele imi raman blocate ca si cum as apasa pe ele si apoi tre sa apas din nou pe ele ca sa mearga normal.

Poate ca ar trebui sa reinstalez windowsul totusi mam gandit ca poate ar fi vreo solutie sa rezolv problema asta fara a reinstala windowsul.

Laptopul este inca in garantie.

Posted

slabe sanse sa fie de la laptop. Eventual o problema cu tastatura sau cooleru sau ceva de genu...un fir intrerupt, ceva care nu face contact bine. Ai incercat sa folosesti doar cate 1 din alea 3 chestii, sa vezi care cauzeaza problema? Mai ales daca zici ca fara ele merge perfect...

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.