Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ubisoft Entertainment a lansat recent jocul "Prince Of Persia: The Shadow & Flame" pentru platformele mobile iOS și Android. Sincer mă așteptam la mult mai mult, cel puțin la grafică și la control.Controlul prin Swiping mi se pare foarte inconfortabil. Povestea nu ma captivat deloc.
[...] Now he must embark on an epic journey in search of his past that will redefine his future!

Avem parte de o poveste tipică, după părerea mea, nimic interesant. Tehnicile de atac mi se par foarte "slow" și plictisitoare. Grafica nu este foarte impresionantă, sincer am văzut o grafică asemănătoare într-un joc cu baza Unity 3D. Setările sunt doar pentru control, nimic grafic. În total avem 14 levele pe care pe parcurgem în 5 medii, mie unu mi se pare că jocul a fost făcut mai mult în grabă.

Screenshot_2013-07-29-15-59-38.png

Cum am spus, mă așteptam ca Ubisoft să pregătească un joc care chiar să fie epic, cel puțin după părerea mea jocul nu merită 11 RON.
Setările sunt seci, aici e vorba doar de control și nimic altceva. Lipsesc chiar și setările de sunet, până și un joc Unity 3D are setările inițiale care după părerea mea sunt obligatorii.
Avem parte de controlul prin gesturi tactile și joystick. Ambele sunt "slow" dar parcă controlul prin joystick e mai bun. Combinația de control tactil cu tehnicile de atac rezultă după părerea mea un eșec, pe mine ma plictisit complet această combinație.

Screenshot_2013-07-29-16-00-22.png

Unii dezvoltatori (amatori) de jocuri nu știu ce control să mai adauge sau câte modalități de control să implementeze într-un joc iar Ubisoft, adaugă două moduri total depășite. Pentru a cumpăra o sabie decentă ai nevoie de aur și desigur armele costă enorm de mult iar la început, aurul este cam greu de agonisit, așa că am aruncat o privire peste sistemul de plăți, prețurile sunt de toată jena. Au adăugat desigur și modalitatea de a primi aur gratuit dacă îndeplinim anumite sarcini iar toate sunt legate de donații și de a cumpăra/adăuga credite într-un joc/aplicație. Penibil. Jocul poate fi descărcat din magazinul PlayStore sau Appstore și costă în jur de 11RON. Cerințele jocului ar fi un dispozitiv cu procesor cu frecvența de 800 MHz-1GHz Armv7+ și 512MB Ram.

Google PlayStore: Click Aici / Preț: 11,81 RON
Appstore: Click Aici / Preț: 2,99$

Notă Personală: 
Grafică: 3/5
Control: 3/5
Optimizare: 5/5
Poveste: 2/5

Media: 3.2

Sursă: http://vlogulet.blogspot.ro/2013/07/prince-of-persia-shadow-flame-analizare.html

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.