Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am instalat o tema pe wp care include si postarea de Review-uri pentru jocuri, unde poti sa dai nota, sa scrii criterii, pro si contra, si vreau sa modific unele chestii la ea, ce tine de wp-admin. Adica..

2wqww8h.jpg

... vreau sa mai adaug inca o 'coloana' de 'Criteria 4' si sa modific numele, de ex in loc de 'The Good' sa pun altceva.

Si vreau sa mai modific si meniul de la wp-admin. Cand am instalat tema s-au mai adaugat inca trei 4 butoane in meniu.

106by0z.jpg

Vreau sa modific numele la 'Videos', 'Screenshots'.

Am cautat mult si bine prin fisiere, poate gasesc, dar mi-am pierdut rabdarea si am apelat la voi :D.

P.S.: Tema se numeste LeetPress.

Posted

in principiu ca sa te ajutam, trebuie sa bagam 45 de dollari, ca sa o cumparam :D. Ca sa nu se zica ca aici facem referiri la rip-uri / crack-url ar fi bine daca nu s-ar da link de download :D.

Dar asta nu te intereseaza pe tine, ci cum rezolvi problema.

Incep cu inceputul:

- Te-ai uitat aici: http://themeforest.net/item/leetpress-a-gaming-wordpress-theme/discussion/232177 ? Poate au mai avut si altii problema ta..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.