Jump to content

Problema Yahoo Messenger: Application Configuration Is Incorrect

Recommended Posts

Posted

Dupa cum spune si titlul topicului am o problema cand deschid messenger-ul

Este scris in 2 alineate :

C:Program FilesYahoo!MessengerYahooMessenger.exe

This application has failed to start beacuse the application configuration is incorrect . Reinstalling the application may fix this problem

Scuzati daca am gresit categoria !

Yahoo: zh3r0_samp@yahoo.com

Forumul : forum.hostpixel.ro

Nick-ul : LoL

Server: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Posted

Trebuie sa iti reinstalezi yahoo-ul,,,,si mi-e mi s-a intamplat,nu trebuie sa te sperii,doar reinstaleaza-l si problema se rezolva :)

Practic l-am reinstalat de vreo 4-5 ori dar fara rezultat

Posted

Ce Windows ai?

Abea dupa ce-l dezintalezi complet pune alta versiune (dupa ce-l stergi din Add/Remove Programs, mergi si cauta ramasite manual prin Program Files/Documents). Daca nu s-a sters complet si au ramas urme corupte, nu-ti va merge indiferent de versiune.

Ah, si asigura-te ca ai instalat Microsoft Visual C++.

(deznstal complet -> instal MV C++ -> restart PC -> instal Yahoo, ultima versiune eventual)

fWy1P.gif

Posted

Ce Windows ai?

Abea dupa ce-l dezintalezi complet pune alta versiune (dupa ce-l stergi din Add/Remove Programs, mergi si cauta ramasite manual prin Program Files/Documents). Daca nu s-a sters complet si au ramas urme corupte, nu-ti va merge indiferent de versiune.

Ah, si asigura-te ca ai instalat Microsoft Visual C++.

(deznstal complet -> instal MV C++ -> restart PC -> instal Yahoo, ultima versiune eventual)

Am windows XP . Mi-ai putea spune exact in ce locuri tebuie sa sterg?

Posted

Nu te complica sa le stergi tu manual.Exista programe care in urma dezinstalarii scaneaza automat,gasesc si steg toate ramasitele.

Eu iti recomand Advanced Unistaller PRO : http://www.advanceduninstaller.com/

Am spus manual pentru ca programele nu-si fac mereu treaba cum trebuie, mai ales pe XP. Si daca-mi aduc aminte bine, am folosit si eu REVO care de, e in top, imi lasa registry si fisiere prin Local.

E aceeasi poveste ca si cu antivirusurile, tu esti cel mai bun antivirus.

fWy1P.gif

Posted

Am spus manual pentru ca programele nu-si fac mereu treaba cum trebuie, mai ales pe XP. Si daca-mi aduc aminte bine, am folosit si eu REVO care de, e in top, imi lasa registry si fisiere prin Local.

Eu cu unistaller-ele nu am avut probleme.

Cat despre antivirusuri,ai dreptate,chiar si cele licentiate gafeaza si ramane ca noi sa decidem ce facem cu fisierul...

Posted

Ai dreptate, am incercat .

Ai putea sa-mi spui exact unde gasesc acele fisiere care trebuie sterse?

Posted

Vezi si tu prin fisierele ascunse ( http://pcsupport.about.com/od/windowsxp/ht/showhiddenfiles.htm ), si anume prin AppData.

Nu mai stiu exact care e calea pe XP, cred ca era C:Documents and SettingsNume UserApplication Data si aici vezi prin Local, Roaming, LocalLow fisiere/foldere legate de Yahoo.

Ah, pentru registri intri in Run->regedit->HKEY_CURRENT_USER->Software, caut Yahoo si sterge-l.

fWy1P.gif

Posted

Vezi si tu prin fisierele ascunse ( http://pcsupport.about.com/od/windowsxp/ht/showhiddenfiles.htm ), si anume prin AppData.

Nu mai stiu exact care e calea pe XP, cred ca era C:Documents and SettingsNume UserApplication Data si aici vezi prin Local, Roaming, LocalLow fisiere/foldere legate de Yahoo.

Ah, pentru registri intri in Run->regedit->HKEY_CURRENT_USER->Software, caut Yahoo si sterge-l.

Dar nu ar fi mai usor sa dau cautare si scriu " Yahoo " si sterg toate foldere decat sa le caut?

Posted

Am rezolvat fara sa mai caut prin foldere .

Am instalat messenger 8 si imi merge.

Multumesc orcum de ajutor

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.