Jump to content

Problema Instalare Sistem Operare Pe Acer Extensa 5630G

Recommended Posts

Posted

Am patito (de fapt fratemio,e propietar-ul computer-ului) avea win 7 de doi ani si acum a trebuit sa i bage wista ca xp-ul care nu se mai incarca dupa boot  la xp  se incarca,cere restart problema o stiu nu a bagt drivere pt xp (asta cred eu).Am zis corect Gaby ?  Daca e altceva  rog ajutor,(ps nu a vrut mini xp ci win xp cu service path3)

Plus ca dupa instalare se aprinde led-ul de la wierles.Ce i pot face sa booteze numai cu win xp service patch 3 ? fratemio a citit undeva e internet,ca daca baga 2 sisteme de operare dupa restart selectezi un sistem si merge,dar sa inselat. Are timp limitat ziua pana la ora 12 dupa aia trec eu la pc Nu are parola.Si i mai trebuie un antivirus bun free gratis demo etc.Vista se incarca dar xp-ul tot cere restart cu dvd-ul cu drivere le incarca loading file.. restul nu prea.eu am vrut xp pt jocuri si net mai bun ca e e la orange si se incinge hdd la pc.Sfaturi ? rezolvarea ? stie fratemio programare in pascal si c++ dar la restul e bata fratemio.(inceptator)Tot ce a creeaza el ca programator puteti gasi daca cautati indeepsoft pe motorul de cautare.Eu vreau sa il ajut.Softurile lui sunt anti hacking atentie,dar is gratuite.

Posted

what? deci ai avut windows 7.L-ati sters, dupa care ati pus vista si ai mai pus un al doilea sistem de operare XP, pe o alta partitie si nu va apare meniul de grub (in care selectezi ce sistem de opeare bootezi) ?

Nu am inteles de ce v-ati pus vista si xp? De ce nu ati pus tot 7?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.