Jump to content

Recommended Posts

Posted

As vrea sa-mi cumpar unul dintre ele dar nu stiu care , pe iOS pot avea aceleasi jocuri ca pe android ? Stiu ca pe android e mai usor sa iei jocuri de pe aptoide ,dar iOS ?

Posted

Categoric S2, din toate punctele de vedere. Nici daca era sa aleg dintre Galaxy Ace si Iphone4 nu as fi mers pe Iphone. Specificatii si comparatii gasesti foarte multe pe web, din propria experienta iti pot spune doar ca si un Galaxy Ace rootat se misca la fel de bine ca un Iphone 4. Poate ca se misca mai ok Ios, in unele situatii, dar Android e mai 'liber' ca zic asa, iar preturile pentru Iphonuri sunt prea mari, pur si simplu nu se merita.

Aplicatii gasesti cu carul. Desi pe Ios apar mai repejor, Android e open source.

fWy1P.gif

Posted

S2 din simplul motiv ca este mai ieftin.Pe IOS apar mai multe aplicatii si de obicei jocuri, inca sunt multe jocuri care sunt pe IOS de ceva vreme si nu dau semne c-ar aparea si pe android.Interfata o poti schimba cu diferite programe, deci n-ar prea trebui sa te influneteze.Din punct de vedere al performantei, pe amandoua iti vor merge aplicatiile/jocurile fara lag.Te poti uita pe diferite site-uri la benchmark-uri etc.

Apropo, tu ce Iphone 4 vrei? Simplu sau S ?Daca vrei S atunci clar iei samsung, diferenta de pret nu este justificata.Asta daca nu te deranjeaza sa platesti 30% din pretul telefonului doar pentru marul muscat din spate :P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.