Jump to content

Recommended Posts

Posted

De ceva timp unele jocuri pt care am cerintele recomandate merg sacadat si nu stiu care este cauza (ex:euro truck simulator 2 ,GTA4 Episodes From Liberty City etc).Daca cineva se pricepe si imi poate da niste sfaturi sau daca vreo componenta a pc-ului meu este problema il rog sa raspunda aici.

Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit

Processor: AMD Athlon II X2 250 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz

Memory: 2048MB RAM

DirectX Version: DirectX 11

Card name: NVIDIA GeForce 210 
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 210
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 1746 MB
Dedicated Memory: 978 MB
Shared Memory: 767 MB

Posted

mi sa ars placa video am schimbato akm 3 luni inainte aceste jocuri mergeau bine la setari maxime 

temperatura este normala ,mam gandit ca este din cauza prafului da lam curatat tot asa merge.

Posted

am facut o defragmentare parca se misca un pic mai bine ,inainte am avut un sapphire radeon tot de un gb

Nu ne-ai spus prea multe despre prima placa video, incearca sa-ti aduci aminte modelul sau sa te utii pe cutia ei daca o mai ai.Jocurile au inceput sa-ti sacadeze fix dupa ce ai schimbat placa video?Sau la inceput mergeau bine si in timp au inceput sa sacadeza ?

Posted

faptul ca e de 1gb nu inseamna ca e si rapida. 

Uitate daca vrei pe emag sau pcgarage, la diferenta de preturi intre placi de 1gb. 

Memoria aia de pe placa video e exact ca si memoria de pe calculator.. Poti tu sa zici ca ai un calculator cu 4gb rami, dar daca ai procesor slab, tot slab e compu.. (in acest caz, daca placa video e inceata..degeaba ai tu 1gb de memorie pe ea.)

Inca o data zic, nvidia 210 de care zici tu e o placa foarte slaba pentru jocuri.

Cum zicea si Vlad..zi modelul placii ce o aveai inainte. Daca era una mai rapida, e normal ca acu sa mearga jocurile mai incet.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.