gaby Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Prezi.com este o aplicatie online specializata in prezentari, si despre care am aflat la facultate intr-o discutie despre prezentarea unui proiect. Un grup de stundeti au intrebat daca pot face prezentarea in Prezi, PowerPoint-ul fiind de domeniul trecutului (pentru ei). Raspunsul profesorului a fost ca pot face prezentarea in ce doresc, completand ca anul trecut la sustinerea licentelor multi studenti au ales sa foloseasca Prezi in detrimentul PowerPoint-ului, iar prezentarile acestora au fost foarte apreciate. In momentul discutiei nu aveam idee ce inseamna acest Prezi drept pentru care am cautat cateva informatii si am aflat ca este un serviciu online care permite utilizatorilor sa creeze prezentari atat prin aplicatia dedicata (in cazul planului Pro) cat si prin interfata online, modul de lucru este asemanator cu cel din PowerPoint (diferentiandu-se de acesta prin abordarea non-liniara), utilizatorii platformei putand alege dintre 3 planuri de licenta: 1. Public - gratuit, prezentarile fiind publice, spatiul de stocare alocat fiind de 100 MB. 2. Enjoy - 4.92$/luna (posibilitate de incercare 30 de zile), prezentarile pot fi private, spatiul de stocare alocat fiind de 500 MB + suport premium. 3. Pro - 13.25$/luna (posibilitate de incercare 30 de zile), prezentarile pot fi private cat si editate offline prin intermediul Prezi Desktop, poate fi utilizat propriul logo, spatiul de stocare alocat este de 2 GB, support premium.* De asemenea, exista planuri de licentiere pentru studenti si profesori: http://prezi.com/pricing/edu/ Iata si cum poate fi construita o prezentare in Prezi: P.S: Prezentarile realizate online pot fi descarcate pentru afisarea offline, sau pot fi incluse in propriul site. Puteti folosi atat mouse-ul cat si sagetile pentru navigare. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now