Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu o problema . De aproape o saptamana caluclatorul meu se blocheaza , la inceput era mai rar , acum e din ce in ce mai des . Daca se blocheaza si apas pe butonul de restart , imi apare ca trebuie sa bootez nu stiu ce ( Nu prea le am cu calculatoarele ) si singura solutie este sa il inchid de tot  , il las 2-3 secunde si apoi il aprind si merge , apoi iar se blocheaza . Am intrat prin bios sa ma uit si am observat ca la chestiile alea cu SATA , la SATA 1 scrie not detected si la SATA 2 - CDRW ....  Ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce s-a intamplat? 

Posted

Probabil ai o problema cu HDD-ul. Incearca sa il testezi (http://www.seagate.com/support/downloads/seatools/ sau http://support.wdc.com/product/download.asp?level1=6&lang=en) si daca da ceva erori ar fi bine sa ii faci un back-up si apoi sa incerci sa il schimbi.

O alta varianta este sa ai o problema cu placa de baza, sau cu slotul SATA de placa de baza. Daca ai mai multe, pune HDD-ul intr-un alt slot si vezi daca se mai intampla.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am hdd simmtronics, acum nu ii mai pot face niciun test pentru ca se blochează imediat cum intra in windows...

Am hdd simmtronics, acum nu ii mai pot face niciun test pentru ca se blochează imediat cum intra in windows...

Posted

Ce ciudat , mi-am instalat windows xp ( aveam windows 7 ) si am hard de 750 gb , am 2 partitii ( C si D ) , C-ul l-am facut de 60 de gb si D-ul de restul dar am lasat partitia D-neformatata , adica nu pot sa o folosesc si acum imi merge bine pc-ul

Posted

cauta UltimateBootCD pe net

scrie-l pe un CD/DVD

Booteaza de pe el

Intri si cauti programul ViVard (e la harddisk... diagnostics cred...nush exact, cauta, nu e greu)

si dai sa scaneze si sa repare hardu. 

Ai grija, poate tine mult (minim 3 ore...poate tine si o zi).

Daca ai noroc, poti sa mai castigi ceva timp.. dar hardu tot pe duca o sa fie

love is a verb
Love is a doing word

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.