Jump to content

Recommended Posts

Posted
Salut, 
De ceva timp ma gandesc la viitorul meu, ca si toti ceilalti.. Stiu ca armata nu mai este obglitatorie, dar chiar imi doresc s-o fac.
Sunt la liceu , profil turism sau ospatar/chelnar (profesional). Eu nu doresc sa muncesc in turism si de acea voi face profesionala. Deci, intrebararile  mele: Ce trebuie sa indeplinesc pentru a face armata?, Cu ce ma aleg dupa ce termin armata? 
Multumesc .

PS: Bac-ul este obligatoriu ? :|

Posted

Daca vrei sa devii soldat-salariat al armatei, fara liceu militar sau scoli de ofiteri/subofiteri/maistri gasesti aici toate informatiile necesare: http://www.mapn.ro/recrutare/sgv1.php

Totusi, din punctul meu de vedere e cam bataie de joc, ca si in alte locuri, de altfel. Ca soldat vei lucra pe un salariu de 8-9 milioane, drept pentru care as zice ca ar fi mai bine sa te indrepti spre Academia Militara/Fortele Speciale.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca nu poti sa il iei pe bune, ce rost are?  Eu zic sa te orientezi spre scoli profesionale daca e vorba de bani, si nu de pasiune. De exemplu sudori am auzit ca se cauta si castiga bine.. Nu cred ca ai nevoie de bac.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

De exemplu sudori am auzit ca se cauta si castiga bine..

Ai uitat sa precizezi ca nu in Romania...

Cunosc pe cineva care e sudor, dar lucreaza prin SUA (si o duce chiar bine :| chiar prea bine, daca te gandesti numai la faptul ca e un sudor)

• 7 months later...
Posted

Salut! Poti sa faci armata de la 18 ani si faci un contract cu MAPN-ul pe o perioada de 3,6,12 luni depinde cum vrei. Din cate am auzit acuma te plateste cat timp faci armata cu o suma de bani daca te ti de treaba. Ca sa faci armata nu trebuie sa fi condamnat pentru savarsirea unei infractiuni ( nici in prezent nici in trecut ), sa fi apt medical, sa ai cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania si actele necesare.. Eu mai am 2 ani si vreau sa fac armata, sper sa o prind sa nu se schimbe legiile.. Sper ca te-am ajutat! Bafta1

• Moderators
Posted

Mai.. se poate... cum sa nu... trebuie doar sa vrei.

Eu unul iti urez succes, dar inainte de toate, trebuie sa ai o scoala. Invata dracului pentru bac, si apoi vezi ce oportunitati ai. Ca daca faci doar armata...nu iesi cu o meserie, si in timp devii drojdier..pe timp de pace....

Dupa liceu poti face academia, dar trebuie sa inveti si acolo ca sa progresezi... imi pare rau sa-ti spun..dar multi cu mentalitatea ta de acum au devenit Garcea, si multi dintre ei, au invatat sa lege 2 sireturi la 18 ani. SA fim seriosi, eu unul nu as vrea in politie, un om cu 12 clase fara bac. Asa apar spagarii si tot felul de fete dubioase si cefe late cu mai mult testosteron decat ar trebui sa aibe.

Daca te gandesti cu adevarat la viitorul tau, prima ta tinta ar trebui sa fie bacul, si apoi un liceu bun, chiar daca nu e pe profil militar, desi ar trebui sa incerci la academie (asta daca vrei sa urmezi asta). Pana si in jocul "The Sims" se castiga bine din "Military".

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.