Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut !. Recent am folosit laptop-ul pe baterie (fara sa fie conectat la cablul de alimentare) si mi s-a descarcat, urmand sa mi se inchida. De atunci nu l-am mai folosit cam 1 ora si cand s-a deschis am scos din greseala cablul si s-a inchis (a fost pus la incarcat in acea ora cand nu l-am folosit.) Acum se intampla lafel (l-am lasat toata noaptea la incarcat). In bara de jos apare ca bateria se incarca "0% available (plugged in, not charging)". Acum imi amintesc ca din greseala am apasat pe F3 (function key-urile la mine sunt acitvare, de exeplu daca dau pe F7 mi se inchide suntetul. Pentru a folosi F7 trebuie sa apas pe o alta tasta "FN"). Pe F3 este desenat o baterie si ma gandesc ca poate am apasat din greseala si nu imi dau seama. Cand apas ppe F3 pur si simplu nu se intampla nimic.

Ma puteti ajuta ?

Posted

Ai instalat Dell QuickSet? Tasta FN + F3 ti-ar arata statusul bateriei daca ai acel soft instalat (Displays the Dell™ QuickSet Battery Meter).

Un utilizator de aici spune ca ar fi avut aceeasi problema cu a ta:

Had similar issue, but it wasn't a BIOS, dead battery or adapter issue.

I must have fat-fingered the Function + F3 key. Not sure the purpose of that key. 

I hit the Function + F2, and the laptop keyboard indicator light turned on and the battery charged as expected.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.