Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut , cand ma joc se blocheaza jocul o perioada , isi revine cu o imagine dezasamblata, chestii care nu ar trebui sa apara , ( detalii poza ) si daca intru dupa aceasta problema pe youtube , pe orice video , primesc Blue Screen ( poza cu blue screen ) , iar cateodata primesc eroare cu nv4_display ( poza ) cand sunt in joc.

Sistem de operare instalat recent.
0 virusi.
Calculator curat fara praf.
Pasta termoconductoare proaspat pusa.
Performanta pieselor depaseste cu mult cerintele jocului.
Idei?

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Edited by cyberpunk

Posted

mie imi merge..incearca asa:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-system/blue-screen-with-watchdogsys/4a70dc92-ab01-43ce-aebd-c49bd7862cdc

Atunci incearca sa iei un driver mai nou de pe siteul producatorului (dar sa verifici sa fie pentru XP, 32 de biti (sau 64, tu sti ce procesor ai)).

Si incearca si ce zice la linkul de mai sus

si sa faci update

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Orice legat de magina microsoft nu imi merge mie .

Am rezolvat problema Blue Screen , watchdog.sys ( solutie Adobe Flash Player --> Disable Driver Acceleration ).

Dar mai ramane problema  jocului, aceeia  cu blocarea pentru o perioada scurta , iar apoi imagine dezasamblata , ( am incercat toate driverele pentru placa video noi vechi ).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.