Wizzy Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 Salutare , am si eu cateva intrebari : 1.cum as putea face emoticoanele default de pe un forum IPB 3.4.6 sa fie ca cele de pe Y!M ? 2. Cum pot face avatarele care sunt rotunjite la colturi sa fie ascutite ?
Kennzo Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 1. Încarci fiecare emoticon in Look & Feel, Post Content, Emoticon Management, Upload Emoticons și încarci emoticon dorite! 2. Nu știu!
Kennzo Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 On 5/5/2014 at 3:53 PM, Wizzy said: Si de unde descarc emoticons ? Ca să le iei nu trebuie neapărat să descarci ci să te uiți în folderu cu smileys din yahoo messenger .. doar le urci pe ftp. Le gasesti aici : C Program Files Yahoo! Messenger Media Smileys.PS : Atentie ! Le urci pe FTP doar pe cele care nu au background , sunt grupate cate 2 de acelasi fel , un emoticon cu bg ( background ) si unu fara , il urci p-ala care NU are bg.
Wizzy Posted May 7, 2014 Author Report Posted May 7, 2014 Multumesc , mai am o intrebare Cand intru in ACP si incerc sa mut de exemplu : Concursuri deasupra sectiunii Timp Liber , cand o mut acolo nu se salveaza , e din cauza ca nu am permisiuni sau ce ?
Wizzy Posted May 8, 2014 Author Report Posted May 8, 2014 si mai am o problema , cand vreau sa fac sub-forumuri imi arata asa : La cea cu 8Ball Pool mi-a mers iar la sectiunea loto nu merge deloc
Kennzo Posted May 9, 2014 Report Posted May 9, 2014 Deoarece la „Loto„ acolo trebuie să faci forum în forum cum ar venii! ..La Forum Parent selectează respectiva categoria în forumul x.. ca în poza de mai jos! Iar în caz că nu te lasă nici așa.. uită-te la permisiunile forumului! succes
Wizzy Posted May 10, 2014 Author Report Posted May 10, 2014 Imi ziceti si mie va rog cum dau back-up si sa il bag la un forum ?
Kennzo Posted May 10, 2014 Report Posted May 10, 2014 Trebuia să fi avut tu back-up din php my admin, din CPanel la baza de date si la forum..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now