Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare , am si eu cateva intrebari :

1.cum as putea face emoticoanele default de pe un forum IPB 3.4.6 sa fie ca cele de pe Y!M ?

2. Cum pot face avatarele care sunt rotunjite la colturi sa fie ascutite ?

Posted

1. Încarci fiecare emoticon in Look & Feel, Post Content, Emoticon Management, Upload Emoticons și încarci emoticon dorite! :)

2. Nu știu! :D

Posted

On 5/5/2014 at 3:53 PM, Wizzy said:

Si de unde descarc emoticons ?

Ca să le iei nu trebuie neapărat să descarci ci să te uiți în folderu cu smileys din yahoo messenger .. doar le urci pe ftp.

Le gasesti aici : C Program Files Yahoo! Messenger Media Smileys.

PS : Atentie ! Le urci pe FTP doar pe cele care nu au background , sunt grupate cate 2 de acelasi fel , un emoticon cu bg ( background ) si unu fara , il urci p-ala care NU are bg.

Posted

Multumesc , mai am o intrebare

Cand intru in ACP si incerc sa mut de exemplu : Concursuri deasupra sectiunii Timp Liber , cand o mut acolo nu se salveaza , e din cauza ca nu am permisiuni sau ce ????

Posted

si mai am o problema , cand vreau sa fac sub-forumuri imi arata asa :

Untitled.png

La cea cu 8Ball Pool mi-a mers iar la sectiunea loto nu merge deloc

Posted

Deoarece la „Loto„ acolo trebuie să faci forum în forum cum ar venii! ..La Forum Parent selectează respectiva categoria în forumul x.. ca în poza de mai jos!

Iar în caz că nu te lasă nici așa.. uită-te la permisiunile forumului! :D succes

auk4g5.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.