Jump to content

Krz Romania - Forum Dedicat Jocurilor, Suportului Si Tutorialelor

Recommended Posts

Posted

Buna diminieata PCT, forumul KRZ ROMANIA recruteaza staff, recrutam servere de CS,SA:MP,MC sau Metin2.

Ce grade recrutam?

-Administrator - trebuie sa indepliniti niste cerinte

-Moderator Global - trebuie sa indepliniti nise cerinte

-Moderator - nu trebuie sa indepliniti nimic, dar trebuie sa fiti activi.

-Designer - trebuie sa aveti lucrari bune in photoshop.

-V.I.P - este o campanie facuta, 3 v.i.p gratis, trebuie sa indepliniti niste cerinte.

Dece recrutam noi servere?

Comunitatea KRZ recruteaza servere pentru a popula acele servere si pentru a popula si comunitatea, comunitatea noastra este deschisa aproape de 7 zile, dar mai mult a fost in lucru si nu am avut timp ca sa o populez, asa ca cei care vor sa intre cu serverul lor sa faca o cerere aici: http://krz.ro/forum/index.php?/forum/107-recrutari-dns/

Pentru cei care au servere in comunitatea noastra, aveti o sectiunea speciala unde puteti cere plugin-uri,addons-uri,si diferite lucruri.

Campanie 3 V.I.P gratuit?

Ieri am creat o campanie pentru 3 v.i.p gratuit, care mai este valabila 6 zile, primii 3 care indeplinesc cerintele scrie in topic si fac cerere aceia vor primii v.i.p timp de 2 luni de zile

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui subiect, va asteptam pe forum.

Posted

Naspa forumu am intrat ;) si cica Cand faci cerere de GRAD, CICA NU VREI FONDATOR? de parca am cerut :)) din prima.

LOL...

Posted

Naspa forumu am intrat ;) si cica Cand faci cerere de GRAD, CICA NU VREI FONDATOR? de parca am cerut :)) din prima.

LOL...

Pe forumul meu nu se intampla asa ceva, nu te intreaba nimeni daca vrei sau nu fondator ;) .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.