Jump to content

Cum Modific Dimensiunea La Background?

Go to solution Solved by Kennzo,

Recommended Posts

Posted

Salut am si eu o problema cu tema Carbon Blue nu stiu de unde pot scoate ca background-ul sa se opreasca la jumate, am crezut ca e background-ul prea mic dar lafel e cu toate indiferent de rezolutie.

1. Am incercat sa scot din ipb_styles "repeat-x 50% 0" dar cand am facut asta background-ul la jumatea unde se intrerupea incepea din nou ca si cum as fi pus doua link-uri de imagine una sub alta.

body {
    background: #191919 url("{style_images_url}/background.jpg") repeat-x 50% 0;
    color: #bcbcbc;
    font: normal 11px tahoma, helvetica, arial, sans-serif;
    position: relative;
    padding-bottom: 20px;
}

2. Vreau sa stiu cum pot adauga un banner mare dedesuptul celui mic am vazut pe mai multe forum-uri dar nu stiu exact cum trebuie sa procedez.

PS: Folosesc IP.Board 3.4.6

Posted

ACP -> Look & Feel / Style & Templates -> alege tema Carbon Blue -> globalTemplate -> defaultheader -> apesi pe butonul Revert.

AdminCP -> Look & Feel -> Tema ta -> CSS -> ipb_Styles.css .

Cauta expresia:

branding

si zi ce ai gasit pe acolo.

Posted
#notify_link.menu_active img, #inbox_link.menu_active img{ background-position: 0 -20px; }

.services img{ margin: -1px -2px 0 -2px; }

#branding {
	height: 112px;
}

#logo { float: left; }
#logo a:hover{ opacity: 0.8; }
Posted

UP

Nu raspunde nimeni ?

Stai asa ca acum cred ca am inteles :-? posteaza o imagine sa vad de background zici :-? probabil cel din spatele forumului :-? .. un print si e oke

Posted

Da despre acela era vorba dar am rezolvat cu el doar am modificat in ipb_styles

Din

background: #191919 url("{style_images_url}/background.jpg") repeat-x 50% 0;

In

background: #191919 url("{style_images_url}/background.png");        
        background-repeat:no-repeat;
        background-position:center;
        background-attachment:fixed;

A doua problema ramane daca pot adauga un banner mare sub cel mic si tot o data fara ca bara cu meniuri Portal,Forum,Download ... sa se deformeze.

Am incercat sa pun un banner mare in locul celui mic doar ca bara cu meniuri si-a mutat pozitia sub banner.

• Solution
Posted

Codu de care aveai nevoie era ..

#branding {
        background: #0e0e0e url("link cu imaginea dorita sub banner");
    height: 114px;
}

.. Deisgur trebuia sa schimbi weight deoarece acele `bari` cum le numesti tu se suprapuneau .. si nu dadea tocmai bine.. si trebuia sa adaugi background pentru banner sub banner :D:) Deci s-a rezolvat :) :)

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.