Tudi93 Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Salut am si eu o problema cu tema Carbon Blue nu stiu de unde pot scoate ca background-ul sa se opreasca la jumate, am crezut ca e background-ul prea mic dar lafel e cu toate indiferent de rezolutie. 1. Am incercat sa scot din ipb_styles "repeat-x 50% 0" dar cand am facut asta background-ul la jumatea unde se intrerupea incepea din nou ca si cum as fi pus doua link-uri de imagine una sub alta. body { background: #191919 url("{style_images_url}/background.jpg") repeat-x 50% 0; color: #bcbcbc; font: normal 11px tahoma, helvetica, arial, sans-serif; position: relative; padding-bottom: 20px; } 2. Vreau sa stiu cum pot adauga un banner mare dedesuptul celui mic am vazut pe mai multe forum-uri dar nu stiu exact cum trebuie sa procedez. PS: Folosesc IP.Board 3.4.6
Kennzo Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 ACP -> Look & Feel / Style & Templates -> alege tema Carbon Blue -> globalTemplate -> defaultheader -> apesi pe butonul Revert. AdminCP -> Look & Feel -> Tema ta -> CSS -> ipb_Styles.css . Cauta expresia: branding si zi ce ai gasit pe acolo.
Tudi93 Posted June 9, 2014 Author Report Posted June 9, 2014 #notify_link.menu_active img, #inbox_link.menu_active img{ background-position: 0 -20px; } .services img{ margin: -1px -2px 0 -2px; } #branding { height: 112px; position: relative; } #logo { float: left; } #logo a:hover{ opacity: 0.8; }
Kennzo Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 UP Nu raspunde nimeni ? Stai asa ca acum cred ca am inteles posteaza o imagine sa vad de background zici probabil cel din spatele forumului .. un print si e oke
Tudi93 Posted June 12, 2014 Author Report Posted June 12, 2014 Da despre acela era vorba dar am rezolvat cu el doar am modificat in ipb_styles Din background: #191919 url("{style_images_url}/background.jpg") repeat-x 50% 0; In background: #191919 url("{style_images_url}/background.png"); background-repeat:no-repeat; background-position:center; background-attachment:fixed; A doua problema ramane daca pot adauga un banner mare sub cel mic si tot o data fara ca bara cu meniuri Portal,Forum,Download ... sa se deformeze. Am incercat sa pun un banner mare in locul celui mic doar ca bara cu meniuri si-a mutat pozitia sub banner.
Solution Kennzo Posted June 12, 2014 Solution Report Posted June 12, 2014 Codu de care aveai nevoie era .. #branding { background: #0e0e0e url("link cu imaginea dorita sub banner"); height: 114px; position: relative; } .. Deisgur trebuia sa schimbi weight deoarece acele `bari` cum le numesti tu se suprapuneau .. si nu dadea tocmai bine.. si trebuia sa adaugi background pentru banner sub banner Deci s-a rezolvat :) 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now