Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am si eu urmatoarea intrebare: cum fac sa dau acces unui grup de exemplu "Administrator" sa aiba acces la ACP dar sa nu poata face nimic altceva inafara de creearea unei categorii + forum, sa nu poate sa dea delete la alte categorii, sau ban membri , sau sa dea alte accese, doar creearea unei categorii+forum!

Posted

ACP > Members TAB > Manage Admin Restrictions.

Am dat acolo unde ai zis in tabul 

Group ACP Restriction Permissions 

dar cand selectez grup respectiv apare doar fondator , eu voiam sa pun restrictie pe alte grupuri nu doar fondator

Posted

Am dat acolo unde ai zis in tabul 

Group ACP Restriction Permissions 

dar cand selectez grup respectiv apare doar fondator , eu voiam sa pun restrictie pe alte grupuri nu doar fondator

Inseamna ca gradul de Administrator, nu are acces la acp. Adaugai acces acp, si dupa modifici permisiunile de acolo.

• Upvote 1

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Posted

Dute la gradul Administrator, si fa-i acces pe AdminCP. Dupa o sa iti apara daca vrei sa ii faci restrictii, dai pe yes, si bifezi ce vrei . Daca nu te descurci pm me cu forumul .

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.