Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru ca ai activat si reputatia negativa :-?

PS: Daca vrei sa nu mai apara reputatia negativa se procedeaza astfel:

AdminCP - System - System Settings - tab-ul Members - Reputation System - Reputation type --> Like System ( positive rep only , visible names ) , Update Settings!

si nu mai apare cea negativa :)

sau tu te referi ca e pe ( 0 ) zero?! .. ai primit un vot pozitiv, iar apoi unu  negativ si reputatia dispare automat!

• Upvote 1
Posted

Ba Kennzo ..

Nu vezi ca reputatia pe PLUS si pe MINUS sunt mai sus decat cealalta din dreapta ?

In primu rand, schimba limbaj, 2 la mana precizeaza mai in detaliu problema :| de unde vrei sa stiu ce urmaresti tu :-? .. :| 2 eu nu-ti ofer raspunsu` ;) invata sa te comporti si sa respecti Regulamentu` acestei sectiuni IP.Board! ;)

Apelativele: "ba, mah, etc etc" pe camp, nu aici!

• Upvote 1
Posted

In primu si in primu` rand citeste tu acest regulament: ;) 2 datoria mea nu e sa te ajut pe tine.. toti de aici ajuta din placere ( munca voluntara ) ( nu o facem financiar ), nu este nimeni obligat, tine minte;) si sa zici mersi daca pana maine nu ai Topic inchis! ;) nu respecti cerintele impuse de regulament.. acel print nu semnifica nimic.. ( o simpla poza, fara detalii si nu aduci mentiuni corespunzatoare.. ) ;):|

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.