+Furious Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Salutare , am si eu un forum www.devilgaming.tk si nu stiu cum sa sterg rank name de la profil sa ramana doar rank icon As vrea sa sterg " Fondator " de acolo.
Kennzo Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Posteaza aici in topic ce ai in: AdminCP > Look & Feel > tema ta > Global Templates > userInfoPane. 1 1
Andrei Manolache Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Intra in: AdminCP -> Look & Feel -> tema ta -> Global Templates -> userInfoPane Cauta: <li class='group_title'> {$author['_group_formatted']}</li> Inlocuieste cu: <!--<li class='group_title'> {$author['_group_formatted']}</li>--> P.S.: Am inteles ca pot aparea probleme cu indexarea domeniilor .tk. Daca este asa... cred ca ai facut forumul aproape degeaba. 2
+Furious Posted July 28, 2014 Author Report Posted July 28, 2014 Stiu , dar forumul este de la hostinger premium.
Andrei Manolache Posted July 29, 2014 Report Posted July 29, 2014 Stiu , dar forumul este de la hostinger premium. Nu conteaza hostul. Scriptul este acelasi pe orice host. 1
+Furious Posted July 29, 2014 Author Report Posted July 29, 2014 Nu conteaza hostul. Scriptul este acelasi pe orice host. Alt medota nu este ? am incercat dar nu a mers.
Andrei Manolache Posted July 29, 2014 Report Posted July 29, 2014 Alt medota nu este ? am incercat dar nu a mers. Nu cred ca este alta metoda. Ai grija ca modificarile sa fie facute la tema default.
Solution Kennzo Posted July 29, 2014 Solution Report Posted July 29, 2014 Din userInfoPane sterge linia: <p class='desc member_title'>{$author['member_title']}</p> 3
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now