Nayee2 Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Salut, am cateva intrebari! Cum scot acea imagine de sus de pe tema Animate? ( Sageata 1 din imagine ) Cum adaug in loc de acel fundal negru, o imagine? ( Sageata 2 din imagine ) Imagine: http://postimg.org/image/s8tnj59wd/
dilu' Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Cauta in ipb_styles.css#branding si stergi background.
Nayee2 Posted August 1, 2014 Author Report Posted August 1, 2014 Si in locu la background cum adaug o imagine?
Kennzo Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Deci.. AdminCP > Look & Feel > tema ta > Global Templates > defaultHeader --> ( da-i Revert ) Problema 2 .. pentru background in spatele forumului du-te in : ipb_styless.css , ai expresia: body { adauga sub ea: background: url('link cu imaginea dorita'); background-repeat: no-repeat; background-attachment:fixed; background-position: center bottom; background-size:100% 100%; 1
Nayee2 Posted August 3, 2014 Author Report Posted August 3, 2014 Nu sa scos imaginea miscatoare, si imaginea care o adaug in locu background-ului negru cuprinde decat unde era background-u negru, eu vreau toata
Kennzo Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Dupa cum ti-am zis si mai sus: AdminCP > Look & Feel > tema ta > CSS > ipb_styless.css , CTRL F: #branding { si modifici background-ul in felul acesta... sub expresia: #branding { adauga: background: url('link imagine'); e imposibil sa nu mearga.. da-mi PM si te ajut, daca nu-ti iese si acum! .. 2
Nayee2 Posted August 4, 2014 Author Report Posted August 4, 2014 Am sters branding si a mers, dar de la Revert se schimba scrisu si apare si un logo tampit sus! Ti-am facut 1 sageata, am o linie acolo si nu stiu cum s-o sterg http://i.imgur.com/BF0HIih.png?1?7431
Kennzo Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Da la Revert , revine banner-ul IP.Board Official , dar nu-i bai .. acela il schimbi din: AdminCP > Look & Feel > Easy Logo Changer si se rezolva problema.. si pentru aceea linie ia cauta in: ipb_styless.css culoarea: #171717 1
Nayee2 Posted August 4, 2014 Author Report Posted August 4, 2014 In ipb_styless.css nu am gasit nici-un #171717
Kennzo Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Atunci ia cauta tot in: ipb_styless.css expresia: #secondary_navigation{ si vezi sa nu fie de la un: border ceva pe acolo
Frenzy Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Da la Revert , revine banner-ul IP.Board Official , dar nu-i bai .. acela il schimbi din: AdminCP > Look & Feel > Easy Logo Changer si se rezolva problema.. si pentru aceea linie ia cauta in: ipb_styless.css culoarea: #171717 Daca poti observa, linia respectiva este transparenta. „Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata” „Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.” Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy http://ecila.ro/forum/
Kennzo Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 n-am gasit Da-mi add la: liviublondutu si vorbim pe messenger!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now