+Constantin Lucian Luca Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 Salut PCT, as vrea sa schimb link-urile butoanelor din header-ul temei mele IPB: De exemplu cand apas pe forum ma trimete pe alt forum si vreau sa schimb sa ma trimeata pe forumul meu sau unde vreau.Sper ca ma puteti ajuta dau +1 si mark solved celuia care ma ajuta .O zi buna PCT! Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+d@niel Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 deja v-o luati in cap, adica va dau tema si voi nici atat nu stiti sa faceti ...... inchideti-va forumu si mergeti jucati un fotbal, ca nu e de voi IPB ..... 2 1
+Constantin Lucian Luca Posted August 23, 2014 Author Report Posted August 23, 2014 deja v-o luati in cap, adica va dau tema si voi nici atat nu stiti sa faceti ...... inchideti-va forumu si mergeti jucati un fotbal, ca nu e de voi IPB ..... Pentru informare ...nu am luat-o de la tn Am luato dupa google Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+Mixlight Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 deja v-o luati in cap, adica va dau tema si voi nici atat nu stiti sa faceti ...... inchideti-va forumu si mergeti jucati un fotbal, ca nu e de voi IPB ..... Ce-ti pasa tie ce vrea el , daca vrea sa faca copy paste e treaba lui ON : Din cate stiu / am auzit imaginilea alea sunt luate dupa un index si le-a inlocuit ......
Solution +d@niel Posted August 23, 2014 Solution Report Posted August 23, 2014 ACP>> Look&fell>> selectezi tema >> tabul template>> global template>> si cauti <li> <a href="http://ecila.ro/"> <i class="fa fa-home"></i> <strong>Acasă</strong> <small>Prima pagină</small> </a> </li> la ecila.ro schimbi cu linkul tau. 3
+Constantin Lucian Luca Posted August 23, 2014 Author Report Posted August 23, 2014 Multumesc. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now