Jump to content

Problema Tableta Cosmote My Mini Tab: Se Apasa Singura!?

Recommended Posts

Posted

Salut, sunt emi, de acum ceva timp tableta mea cosmote my mini tab pe care o am de 2 ani a inceput sa se apese singura,adica ca si cum as da eu cu degetul pe ecran dar numai ca nu o fac si acum de fiecare data cand intru in ea mereu imi intra si face ce vrea ea,desigur la intamplare :/ deci zic ca mor! numai pot face eu nimic,parca s-ar controla singura,am incercat de toate:reinstalare android,clear emmc din bios,resetare android,calibrare ecran tot din bios,stergere card micro sd.Deci nu stiu ce are va rog sa ma credeti,nu mai pot sa o controlez! :(( nu i-am facut ceva sa se strice,totul sa intamplat spontan intr-o zi.Va rog mult sa ma ajutati,nu stiu ce solutie sa ii mai aplic sa mearga ca inainte :((

Posted

Probabil din cauza umezelii așa am pãțit și eu cu a mea.. Ferește-o de zone calde, abur .. Sau dacã nu du-o la reprezentanțã pentru o verificare detaliatã a problemei..

• Upvote 2
Posted

@Kennzo .....Oops,pai ce sa zic,in casa mea e cald cam mereu.... :/ DAMN! alta solutie nu as avea? de ex reinstalarea propriu-zisa a launcherului sistemului cu un alt lansator de sistem original dar de la o alta versiune de android ? :-?

Posted

Problema s-ar putea sa fie de la Touchscreen.Sa fi intrat praf,apa intre straturile care compun touchscreenul,si care sa fi afectat senzorii.

Da.. si cum zice Spliff/ Stefan ;) .. este si aceasta o cauza!

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.