+Al3xXys Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 ce este aceasta chestie ? imi mai da si cand sunt pe net si daca dau oricare din variante imi iese din tot si ma enerveaza ca tocmai am reinstalat complet windowsu am instalat si fire fox ... pls HELP Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 eroarea pare sa vina de la GGclient... incearca sa reinstalezi WoW cu tot cu GGclient(fa rost de un alt kit). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Al3xXys Posted October 27, 2007 Author Report Posted October 27, 2007 am facut asta de 1 mie de ori frate .. si nu e wow e dota app eroarea imi da si cand sunt PE NET nu numai in joc ... Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 am inteles, dar alta explicatie nu vad... Edit later: am mai citit putin si unii zic ca s-ar putea sa fie de la versiunea patch-ului. Well i dont know but try dowloading the full .exe (if u downloaded only the patch) http://www.gg-game.com/download.html incearca si asta... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Al3xXys Posted October 28, 2007 Author Report Posted October 28, 2007 da gaby , de acolo downloadeaza GGc oricine . Ms ca ai incercat sa ma ajuti dar m-am interesat , si am luat FireFox , asa ca nu-mi mai da aceasta eroare pe net GG P.S. Eroarea este la fel ca "System error : Send > DonT Send" trebuie sa stiti sigur va da la fiecare calculator asa daca nu dati My Computer>Advanced>Error Raport>Disable Error Raporting" - daca faceti acest lucru s-ar putea sa va dea la fel cum mi-a dat mie Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now